Levertijd & Verzending

Levertijd & Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mochten producten niet voorradig zijn, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij brengen u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte en geven indien beschikbaar de verwachte leverdatum aan.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland. Levering verloopt via de postbode of DHL pakketbezorger. Over het algemeen zal na verzending de aflevering van uw bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Mocht u uw bestelling via PostNL pakket dienst of op een Postbus adres binnen Nederland willen ontvangen is dit mogelijk, tegen een toeslag van €3,95

Voor verzending naar het buitenland gelden ander tarieven, en zijn de verzendkosten niet gratis!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Is de bestelling reeds verzonden , dan kunnen wij dit niet meer veranderen.

Wij versturen onze briefpost met PostNL

Onze pakketten worden standard met DHL verzonden incusief tracktrace

Afhalen is alleen mogelijk op afspraak!!

Wilt u een product af komen halen? Dit kan enkel op afspraak gebruik hiervoor  ons contact formulier en kies voor de optie afspraak maken

Scroll naar boven