Over Magleds.nl

MAGLEDS.NL
Magleds.nl is leverancier van LED* upgrade modules voor (oudere) Maglite zaklampen die zijn uitgerust met een standaard Xenon of Halogeen lamp. Door ons ruime assortiment LED* upgrade modules, kan elke standaard Maglite binnen enkele minuten simpel geüpgraded worden tot een Maglite met LED* verlichting. Hierna is de lichtopbrengst van uw Maglite vele malen groter en gaan de batterijen langer mee dan met een standaard Maglite lampje. En is uw zaklamp wederom helemaal bij de tijd en weer jaren te gebruiken.

HET IDEE ACHTER MAGLEDS.NL
Op zoek naar een simpele mogelijkheid om een standaard Maglite® te kunnen upgraden naar een Maglite met LED* verlichting, zijn wij in contact gekomen met een fabrikant die de upgrade van een standaard Maglites naar LED* op een simpele manier mogelijk maakt. Dit heeft er in geresulteerd dat wij nu voor alle gangbare standaard Maglite types meerdere soorten LED* upgrade modules kunnen leveren. Van de 2-6 Cel (C&D) Maglite, Maglite Solitaire, Maglite mini met de 2AA en 2AAA batterijen. Ook hebben wij een LED* upgrade module voor de oplaadbare MagCharger. De lichtopbrengst is afhankelijk van het type LED* module en loopt van 60-1800lumen. Bij Al onze LED* upgrade modules hoeven er geen aanpassingen aan de Maglite zelf te worden gedaan. U kunt dus altijd weer terug naar de orginele configuratie. Voor de Maglite uitvoeringen die al standaard over LED beschikken zijn onze modules nog niet geschikt.

*LED (Light Emitting Diode)

ACHTER MAGLEDS.NL
De persoon achter Magleds.nl is Jeroen. Jeroen is geboren en getogen in Drachten. In 2014 heeft hij de domeinnaam Magleds.nl geregistreed en is hij als ZZP begonnen met de verkoop van speciale LED upgrades voor Maglite zaklampen. Ondertussen is Jeroen al ruim 10 jaar gespecialiseerd in LED upgrades voor standard Maglite zaklampen.

Jeroen

Scroll naar boven