Retour en Refund Beleid

Termijn

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend: Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Terugbetalingen

Bij alle reotur zending ontvangen wij graag een tracktrace indoen beschikbaar!

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw retour wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op u oorspronkelijke bankrekening toegepast. Voor vragen over de status kunt u een mail sturen via deze pagina.

Meld een retournering altijd aan via een mail aan ons. Om uw product te retourneren, kunt u uw product opsturen naar:

Magleds.nl

Marne 30

9204BE Drachten

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij ons is variëren. Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Neem contact met ons op via ons conctact formulier voor vragen over terugbetalingen en retourneren. Als een een pakketje wilt retourneren, dan kunt u dat versturen naar onderstaand DHL pakketpunt:

CIGO de Drait

Eems 8, 9204 JX Drachten

Service point ID: NL-920401

t.a.v. Magleds.nl

Scroll naar boven